top of page

Meer mogelijkheden...

The Great Gatsbooth (2).jpg
Nieuw!
Ceremonie of intermezzo
 

Steeds vaker gebeurt het dat de ceremonie plaatsvindt op de feestlocatie zelf, wat dan een kerkelijke viering kan zijn of een vrijzinnige dienst.

 

The Almost Swinging Jazz Band kan ook op dit moment bijdragen aan jullie huwelijk: sfeermuziek vooraf, feestelijke intrede, mooie ballads als intermezzo of swingende afsluiter naar de receptie. Ook speciale verzoek-nummers zijn zeker mogelijk: maatwerk waar we steeds voor te vinden zijn!

              

waren de populairste nummertje die werden aangevraagd in 2022!

Photo Booth

 

Zoekt u nog bijkomende animatie voor uw huwelijk of event? Dan behoort deze 'photo-booth' misschien ook wel tot de mogelijkheden!

Gepersonaliseerde 'Instant fotostrookjes' als bedanking voor de genodigden en/of de mogelijkheid om een videoboodschap achter te laten. De ideale gangmaker voor elk feest!

 

Alle info op www.getthepicture.be.

Click                 voor enkele voorbeelden!

 

("Pakketprijs" mogelijk in combinatie met
The Almost Swinging Jazz Band)

Dance workshop

Vooral bij themafeestjes in de jaren '20-'30, Great Gatsby,... De dansavond kan beginnen met een workshop waarbij onze instructrice de genodigden de basisstappen van onder andere Lindy Hop en Charleston bijbrengt (The Almost Swinging Jazz Band zorgt voor de live-muziek!). Achteraf speelt de band nog één of meerdere setjes, waarna de dj het overneemt.

Bekijk               onze dansinstructrice in actie...

_DSC2848.jpg
Ceremoniewagen

Kom aan in stijl met deze classy Volvo (bouwjaar 1976). Onze banjospeler Mattie Archie haalt jullie op en brengt jullie naar de feestlocatie.

0001 (2).png
Openingsdans

Een bepaald nummer in gedachten voor de openingsdans? Ook hier kunnen we aan meewerken: mooie ballade of een swingende lindy hop om jullie feest te starten? Hier vragen we wel dat het nummer in de lijn ligt van ons concept (dus old school jazz), doe gerust enkele voorstellen!

bottom of page